Virksomheds­omdannelse

Hos Boreco har vi gennem årene bistået mange af vores kunder ved virksomhedsomdannelser.

Skift selskabsform med professionel hjælp

Når en ejer af en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentskab ønsker at ændre en virksomhed til et selskab (ApS eller A/S), skal det ske i overensstemmelse med virksomhedsomdannelsesloven. Der kan være forskellige grunde til, at en virksomhedsomddannelse er ønsket eller nødvendig, men der er en række overvejelser og beslutninger, du skal gennem i processen. Er det en skattefri eller skattepligtig virksomhedsomdannelse? Hvilken selskabsform skal jeg vælge? Hvad er kravene og forpligtelserne?

Boreco hjælper dig sikkert gennem processen for virksomhedsomdannelse. Gennem flere års erfaring har vi indgående kendskab til processen og virksomhedsomdannelsesloven, så du opnår juridisk, skattemæssig og kommerciel fordel.

Vi kan hjælpe dig med

  • Professionel hjælp og rådgivning
  • Flere års erfaring med virksomhedsomdannelser
  • Indgående kendskab til virksomhedsomdannelsesloven
  • Kompetencer inden for f.eks. skat, regnskab og personalegoder
  • Og mulighed for meget mere..

Opdateret viden

Du skal ikke gennem juridiske bøger og dokumenter. Vi sørger for, at du altid er opdateret, og at virksomhedsomdannelsen forløber uden problemer. Med rådgivning fra Boreco er du altid et skridt foran.

Gavn af vores erfaring

Vi har hjulpet mange kunder gennem processen for virksomhedsomdannelse. De mange års erfaring bruger vi hver dag til at effektivisere vores arbejde for både virksomhedsomdannelse og vores andre ydelser, så vores kunder får den bedste service og løsning.

Mere tid til din forretning

En virksomhedsomdannelse kan kræve meget tid og ressourcer. Vi hjælper dig med alle administrative opgaver, så det ikke går ud over din forretnings drift. Med Boreco som samarbejdspartner får du mere tid til din virksomhed.

Skal du beskattes af virksomhedsomdannelse?

En virksomhedsomdannelse kan udføres med en skattepligtig eller skattefri omdannelse.

En skattepligtig virksomhedsomdannelse fastlægges til handelsværdien – uanset om du sælger selskabet til dig selv. Vi anbefaler, at du udarbejder en opgørelse over goodwill.

En skattefri virksomhedsomdannelse betyder, at du udskyder skattebetalingen. Men du skal overholde en række betingelser for, at dit en skattefri omdannelse er en mulighed.

Uanset hvilken omdannelse du skal gennemføre, skal alle aktiver og gældsposter være helt korrekte, da du ellers kan risikere en skatteforhøjelse.

Få professionel hjælp til at komme gennem virksomhedsomdannelse.