Køb af biler

Skal du bruge en firmabil? Vi hjælper dig med at udnytte skattefordelene, hvis du skal bruge en bil til din virksomhed.

Opnå skattefordele for bilen

Som selvstændig erhvervsdrivende er der gode muligheder for at trække udgifter til privat- og erhvervsmæssige biler på selvangivelsen. Men det kan være svært at vurdere, om du skal anskaffe en firmabil eller en privat bil. Især beskatning af firmabiler kan være svært at gennemskue.

Boreco kan hjælpe dig med at finde ud af, om firmabil eller privat bil er den bedste løsning for dig.

Bil til privat brug eller erhvervskørsel?

Du skal først og fremmest være helt skarp på, hvad bilen skal bruges til. Er det kun dig, der skal kører til møder og private anliggender eller skal bilen også bruges til transport af varer, værktøj eller lignende?

Det er dit behov, der bør være grundlag for, om du skal købe privatbil til erhvervsbrug eller firmabil, der kan bruges privat. Det har hver sine fordele og ulemper, og reglerne for beskatning er vidt forskellige.

Boreco hjælper dig med at afgøre hvilke løsning for bil, der er mest fordelagtig for dig.

Rådgivning og beregning

Boreco hjælper dig med at finde den rette billøsning – som privat og selvstændig. Og så sørger vi selvfølgelig for, at du for gavn af de skattemæssige fordele.

Køb eller lease bil?

Leasing af biler er i blevet mere populært både til privat og til virksomheder, og det er ikke uden grund. Som nyopstartet selvstændig kan det være svært at finde likviditet til at købe en firmabil, og så kan leasing være en god løsning.

Men dertil kommer de typiske og umiddelbare fordele ved leasing; sikker finansieringsform, ny bil, kendt budget, service og garanti, kort opsigelsesvarsel, ingen ejerafgift samt ingen bekymring om forsikring og reperationer.

Boreco rådgiver dig, så du kan beslutte mellem at købe eller lease bil.